Kedves érdeklődő!

Köszöntünk Téged az Erdélyi Lelkisegély Szolgálat oldalán! Lehetőséget kínálunk arra, hogy megkeress minket aktuális kérdéseiddel, problémáiddal. A szolgálatunkról bővebben olvashatsz a fenti menükben. Addig is hadd mutassuk be röviden, hogy hogyan használhatod az oldalon a segítségkérést.

Három lehetőséget kínálunk a kommunikációra:

1. Telefon
A Telefonos Lelkisegély Szolgálat közel tíz éve működik. Lehetőséget biztosítunk arra, hogy bárki betelefonálhasson, kérdezhessen, vagy csak egyszerűen elmondja nehézségeit. Képzett munkatársak fogadják a betelefonálókat. A következő telefonszámokon lehet hívni minden hétköznap este 19-23 óra között: 0754 800 808 vagy 0723 800 808

2. Skype
Skype nevünk: hallgatlak.skype
Felvehetsz saját Skype listádra és minden szerdán este 19-23 óra között írhatsz nekünk. Köszönés után kapsz egy visszajelzést, hogy szabad-e az ügyfélszolgálatos vagy éppen foglalt. Amennyiben szabadságod van arra, hogy hívj a Skype segítségével és nem csak írj, akkor azt is örömmel fogadjuk.

3. E-mail üzenet küldés
Ha szimpatikus számodra ez a kommunikációs forma akkor írhatsz nekünk e-mailben is, mi pedig válaszolunk. Arra kérünk, hogy e-mail írása esetén egyértelműen fogalmazd meg a kérdésedet. Ezt a fajta segítségkérést bármikor megteheted, nem csak este 19-23 óra között.
E-mail címünk: hallgatlaklelkisegely@gmail.com

Kik fogadják kérdéseiteket?
Egy szakképzett, fiatalokból álló csoport várja, hogy segíthessen. Nem célunk, hogy föltétlenül tanácsot adjunk, lenyomjunk egy kész választ, ami garantáltan működik majd. Az a célunk, hogy abban segítsünk amiben igényed és szükséged van a segítségre. Ha csak azt szeretnéd, hogy valakinek elmondhasd az aktuális nehézségeid és meghallgatásra vágysz akkor a legjobb helyen vagy! Ha csak feltennél néhány kérdést, akkor is szeretettel várjuk írásod/hívásod!